Sun 22.12.19

De Warmste Soirée

Facebook event Share Tweet

Canvas and Paradise City present: De Warmste Soirée in AB

On Sunday the 22th of December, Canvas and the makers of the documentary series Paradise City’ organise an evening full of music for De Warmste Week. Mario Goossens, drummer of Triggerfinger, invites Belgian top artists on stage in AB to make music together. Arno, Coely, Frank Vander linden, Geike, Ruben Block, Jasper Steverlinck and Stijn Meuris will give their best for charity.

The ticket revenue will go to #cleanekleren, a campaign of WSM. They strive for better working conditions in the clothing industry.

You can read all about this organisation on www.cleanekleren.be/.


Videos

Response

Super goed! Echt genoten!
Lieve .Driessen 848634
Warme muziek gebracht door warme artiesten in een warm gebouw. Warmer moet dat niet zijn!
polfliet
Na drie keer te gaan kijken naar Starman op hun Paradise City tournee, had deze avond de kers op de taart moeten worden. Helaas werd mijn vriend die chauffeur van dienst was, tijdens het zoeken naar een parkeerplaats op 300m van de AB, slachtoffer van verkeersagressie! Hierbij werd er op zijn wagen geklopt, een spiegel afgebroken en een achterruit verbrijzeld. Onmiddellijk hebben wij de politie erbij gehaald, om zo verdere escalatie te vermijden. Door dit spijtige voorval zijn we echter met vier van de vijf personen, pas om 20u45 binnen geraakt, en hebben hierdoor een deel gemist. Onze chauffeur heeft jammer genoeg, het volledige concert niet kunnen bijwonen, vermits hij de nodige verklaringen moest afleggen op het politiebureau. Wat jammer dus! Het resterende gedeelte van het concert wat we uiteindelijk nog gezien hebben, was echter een schot in de roos, en een waardige afsluiter voor deze “Paradise City on tour”. De resem aan top muzikanten en bijhorende songs, deden ons (voor even) vergeten wat er net gebeurd was! Conclusie : Proficiat aan allen die dit mogelijk gemaakt hebben. Het was dik in orde! Alleen jammer dat een prachtige zaal zoals de AB, waar men trouwens een concertkalender heeft om U tegen te zeggen, in een buurt gelegen is die vroeger veel aangenamer was om naar toe te gaan.
Danny.Vandevelde849153
Het was een fantastische avond!!! Stuk voor stuk goeie muzikanten met het ❤ op de juiste plaats. Proficiat ook aan Mario Goossens om alles te organiseren!!! Fijne Feestdagen voor iedereen
Dora.De Muynck801431
Coely was de ster van de avond!
mr bakero23
Het was gewoon een prachtige , machtige en een niet te vergeten avond!! Enorme veel respect voor alle artiesten . Het zijn zij weer die een WARM hart hebben voor de maatschappij!! Mario doe zo voort Jammer dat de stommeriken van Portici /politic (ik bedoel die van Wetstraat en /of andere parlementen) dit niet bewust willen inzien Leve Cultuur! Leve de Muziek Axel Stefens
slurfje
Coely op de weide van Werchter graag!!!!
rolandzingt
het was een super avond, verrassend, speels en stuk voor stuk steengoede muziekanten
Anja Custers
GENOTEN!!!
hvdstapp
Super Met Coely die de AB met 2 songs in vuur en vlam zette ... De artiesten stonden allemaal nog opzij van het podium, daardoor had ik wel een gezamenlijk eindnummer verwacht. Zowiezo een heerlijke avond!
GabyKnevels
Top... al had ik op het einde nog een song met alle gastvedetten samen verwacht.
Patrick.Aelterman848926
Het was super!
Christine.De Cubber842480
You have to be logged in to post a reaction.
No AB account yet? Register here.

De Warmste Soirée news

Warm yourself up during the De Warmste Soirée in AB!

Buy your ticket and support #cleanekleren

Read
Stories

Your visit to AB

Mobility

Our concerts usually finish at 10:30 pm: that way you can still catch the last train home!

Plan your route

Hungry before the concert

Eat something in our AB Café & Resto. Enjoy your meal!

Reserve your table

Order your drink tokens now

That way you don't have to queue and you can go straight to the bar

Order

Fanmail

Share your latest musical discoveries with us! That way you will be first to know when they visit AB.

Connect with Facebook Connect with Spotify

We use technologies, such as cookies, to improve your online experience, to provide social media features (like showing YouTube videos) and to analyse traffic on the website. We also share information about your use of our website with our trusted social media and analytics partners.
More information