zo 24.11.19

Louise Landes Levi - Bart De Paepe - Timo van Luijk

Facebook event Deel Tweet

Uniek trio stelt nieuw album vol verstilde poëtische pracht voor

concert georganiseerd ism SoundInMotion / oorstof

Eén van dé albums van 2018 was voor ons het op Oaken Palace Records verschenen ‘IKIRU or The Wanderer’ van Louise Landes Levi. Ze nam het album, opgedragen aan de monarchvlinder, op met Bart De Paepe en Timo van Luijk. Uit deze unieke samenwerking verschijnt in oktober een nieuw album ‘Kami’, dat in het AB Salon voorgesteld wordt.

Dichteres/performer/muzikante Louise Landes Levi is een artieste die steeds erg op de achtergrond gebleven is en maar weinig muziek heeft uitgebracht, ook als stond ze mee aan de wieg van Daniel Moores Floating Lotus Magic Opera Company (met o.a. Terry Riley & Agnus MacLise), studeerde ze onder La Monte Young en Marian Zazeela (en was o.a. ‘toezichthouder’ van hun Dream House) en studeerde ze bij de Indische meesters Pandit Ramesh Narayan, Ustad Abdul Majid Khan en Ali Akbar Khan.

Bart De Paepe kennen we vooral van zijn soloreleases op o.a. Ultra Eczema, zijn werk bij Sylvester Anfang, de straffe releases op zijn Sloow Tapes-label (reeds sinds 2005!) en het mooie artwork dat hij ontwerpt.

Timo van Luijk is dan weer de drijvende kracht van het La Scie Dorée-label, bekend van (solo-)projecten als Af Ursin, In Camera, Elodie, samenwerkingen met o.a. Kris Vanderstraeten, Frederik Croene, Limpe Fuchs en van zijn onstopbare creatieve output. Als autodidactische multi-instrumentalist focus hij op intieme en hermetische atmosferen, suggestieve, mystieke melodieën en het verval van klanken.

Luister hier en hier.
 

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie