wo 27.11.19

DOUBLE BILL: JEAN DL & OTTO LINDHOLM + KAREN WILLEMS SOLO

Facebook event Deel Tweet

Boeiende double bill met toppers uit de Belgische improv scene

Jean DL & Otto Lindholm

Jean DL kennen we van zijn grote output als soloartiest en de vele samenwerkingen met o.a. Mauro, Karen Willems, Julia Kent, Jozef van Wissem, Teun Verbruggen,… Met zijn gitaar, een batterij effectpedalen en fieldrecordings creëert hij erg intense droney, soundscapes. In het AB Salon komt hij zijn nieuw project met Otto Lindholm voorstellen, het alter ego van de in Brussel residerende contrabassist Cyrille de Haes. Zijn muziek bevindt zich op de scheidingslijn tussen ambient, hedendaags klassiek en drones.

Opener van deze double bill-avond wordt Karen Willems. Haar kennen we van haar eigen project Inwolves en de samenwerkingen met o.a. Yuko, Eric Thielemans, Jean DL, Benjamin Glorieux, Aidan Baker, Kreng, Zita Swoon, Kaboom Karavan en Mauro. Als veelzijdige artiest is haar werk moeilijk in één vakje te steken, constante is wel de permanent aanwezige focus en de brede muzikale invloeden. Hier zal ze haar nieuwste project ‘Terre Sol’ voorstellen.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie