di 25.02.20

Sam Fender

+ The Pale White

Facebook event Deel Tweet

Een innemende stem, eigenzinnige uitstraling, politiek en sociaal geladen teksten: de man weet hoe het moet.

Een Liveurope concert:
Het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Zijn concert op 6 november in La Madeleine is al weken uitverkocht. Zijn debuutalbum zet al een tijdje het internet op zijn kop. Zijn charisma doet iedereen smelten. Sam Fender laat zijn gitaar voor zich spreken en verovert zo met gemak de hele wereld. Goed nieuws voor alle fans, want op zijn veroveringstocht houdt Sam Fender ook halt in AB op 25 februari. Een niet te missen afspraak. 

De jonge Brit uit Newcastle zet zijn opmars voort met het langverwachte album 'Hypersonic Missiles'. Met de gelijknamige single en opvolgers 'Leave Fast', 'Dead Boys' en 'That Sound' toont hij mooi zijn uitzonderlijk talent. Een innemende stem, eigenzinnige uitstraling, politiek en sociaal geladen teksten: de man weet hoe het moet. Een artiest om opnieuw en opnieuw aan het werk te zien! 

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

talent en puissance … super concert! attention au volume ! un peu trop fort en fin de concert ...
Gaspy
Superconcert! Had niet anders verwacht van deze geweldige singer-songwriter/muzikant en band. Ook de hele leuke en grappige interactie met het publiek maken een Sam Fender concert zo goed. Heb mijn broer en zus meegenomen en zijn ondertussen ook helemaal fan van de geweldige sound van Sam Fender.
Elly .Baten 773212
superbe concert , c'est la deuxième fois que l'on va voir c'est concert . une belle découvert , de la bonne musique , beaucoup de talent .
Christophe spitals
Fantastic voice, engaging with the audience in a funny way, catchy pop-rock tunes...among the (few) young acts still playing "good old" indie rock 'n' roll, Sam seems to be the one with the highest potential. Time will tell...
m.vesentini84@libero.it
Top top top...
David.De Mets840250
Voorafgaand aan het concert hebben we wat gedronken en gegeten in het AB-café. Bij het verlaten vh café viel mijn sjaal op de grond, nog voor ik hem kon oprapen was ie verdwenen. De medewerkers konden zich niet herinneren wie de sjaal opraapte, het was ook een café-bezoeker en hij werd ook niet bij de gevonden voorwerpen binnengebracht, erg zuur omwille van de emotionele waarde. Sam Fender was fantastisch, het voorprogramma wat rommelig. Mocht alsnog de sjaal blauw, grijs Merk Xandress, Gigue, dan hoor ik het graag. Vriendelijke groet Christa
Christa.De Pooter862008
Prima concert, sterke zang(er) en zeer strakke band met uitstekende klank ook.
Guido.Duytschaever711375
Geweldig , ik heb hem gelukkig al 2keer mogen zien in kleine zaaltjes in België waar ik hem bijna kon aanraken en nu in de AB .De man is zeer snel doorgegroeid ( en terecht )zonder kapsones .Hij heeft een geweldige performance ( is daarin ook gegroeid ) .Zijn 4 koppige band is uitgebreid naar 5 en af en toe 6 ( sax naar zijn VB" the boss ") , maar je ziet en voelt het is een echte band , die naast en met hem op de scene staat .Dus hij weet goed wat hij wil , maar het is lang geleden nog zo'n talent gezien , zowel , singer -song writer geen gewone teksten , eigen gitaarspel met herkenbaar geluid , bij het eerste akkoord aanslag weet je , ja dat is Sam Fender , om nog te zwijgen van die krachtige stem waar hij bij sommigen nummers de juiste nuance weet te leggen. Ik hoop hem nog regelmatig aan het werk te zien .
edjeraketje
Abnormale stem! Leuke vibe!
Den Assi
Eindelijk eens een concert waar ik weken naar uitkeek dat ook daadwerkelijk de verwachtingen inloste. Geen enkel moment dat de aandacht verslapte of dat ik mijn gedachten liet afdwalen naar wat ik vandaag ging klaarmaken om te eten. Werkelijk top. Vergelijkingen met Bruce Springsteen, The Killers, The War On Drugs en ook zelfs Fleetwood Mac maken is makkelijk maar zien dat deze jongeman met deze invloeden hier zelf een origineel geluid mee creëert zonder te beroerd te zijn om zijn helden te eren is verfrissend. Jammer dat het de laatste keer is dat we hem in een relatief kleine zaal aan het werk zagen.
muttley
Wat een avond! Echt fantastisch
Karlien.Vervoort568063
Wat een stem! En supersympathiek, zelf nog onder de indruk van de reacties van zijn publiek! Top, he's gonna make it!
isabelle-21
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 3 mei worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.