zo 19.04.20

POSTPONED: VOLTA presents 'Chose Qui Bouge'

Facebook event Deel Tweet

Ontdek wat er leeft in Brussel, muziek die ergens aan de rand zweeft

In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus die elkaar steeds sneller opvolgen, sluit AB de deuren tot en met 3 mei 2020.

Tot en met 3 mei worden ALLE concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst. Wij hebben het hele team gemobiliseerd en proberen de best mogelijke oplossing te vinden voor alle concerten. Concerten kunnen mogelijk verplaatst of geannuleerd worden.  In het geval van verplaatsing, blijven aangekochte tickets geldig. In geval van annulatie, worden alle tickets automatisch terugbetaald.

VOLTA is een werkplek en een concertzaal voor muzikanten. Muzikanten kunnen er terecht voor begeleiding, repetitieruimte, residenties, workshops en meer. Een superorganisatie met een superlocatie en een superrepertoire.

Zij presenteren ‘Chose Qui Bouge’ in AB. Een avond waar wordt weerspiegeld wat er in Brussel gaande is. Hiervoor gingen ze op zoek naar artiesten die zichzelf uitdagen en grensverleggend te werk gaan. VOLTA laat zich niet leiden door genres. Het kijkt naar de tendensen in het huidige jongerenlandschap en biedt een podium aan muzikanten met een experimenteel en eigenzinnig karakter. 

ANA DIAZ
Ana Diaz is een Brusselse artieste met een Spaanse achtergrond. Haar muziek is een mengeling van alles dat ze goed vindt en kent: hiphop, elektronica, soul, r&b, … Haar teksten gaan over de dingen die ze zelf heeft meegemaakt of die in haar omgeving gebeuren, wat het heel persoonlijk maakt.

LEAP/DETACH
Het trio bestaande uit Vitja Pauwels, Hendrik Lasure en Casper Van De Velde is ontstaan uit een onderzoeksproject. Ze brengen hoofdzakelijk geïmproviseerde, elektroakoestische muziek en brachten onlangs hun album ‘Singer Featherweight’ uit.

JR/.?BST
JR/.?BST maakt ambient en atmosferische elektronica. Wie een voorproefje wil van deze mysterieuze artiest kan alvast eens luisteren naar zijn maandelijks show op ‘The Word Radio’.

DAISY DARKPARK
Daisy Darkpark transporteert je naar een ander universum. Haar nummers hebben iets filmisch, tegelijk zijn ze uitdagend, experimenteel en duister. 

TSUGI
TSUGI is een jonge Brusselse producer en dj. Hevige bassen, trap, grime en elektronica … hij is steeds op zoek naar een nieuwe sound. Eind januari kwam ‘Dreamstate’ uit, een imaginaire droomwereld die voor hem een safe space werd waar hij gewoon vrij zijn ding kon doen. Op deze ep bracht hij ook ‘Silver Tears’ uit, waarvoor hij samenwerkte met Martha Da’ro.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie