za 27.02.21

POSTPONED: ABnormal - Mooneye

Facebook event Deel Tweet

Meesterlijke songs, prachtige stem en tijdloze melodieën

In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus zal dit concert verplaatst worden. 

Dit concert wordt opgeschort en waar mogelijk verplaatst. Wij hebben het hele team gemobiliseerd en proberen de best mogelijke oplossing te vinden voor alle concerten. Concerten kunnen mogelijk verplaatst of geannuleerd worden.  In het geval van verplaatsing, blijven aangekochte tickets geldig. In geval van annulatie, worden alle tickets automatisch terugbetaald.

Je wordt persoonlijk via mail gecontacteerd van zodra de nieuwe datum gekend is. 

- - - - - - - - - - - 
Dit is een 'ABnormal' concert. Tijdens deze concerten is het dragen van een mondmasker verplicht en zijn enkel bubbels van 1 of 2 mensen mogelijk. Wat als je met 3 mensen wilt komen?  Dan koop je 1 duo bubbel en 1 solo bubbel. 1 van je vrienden zit dan alleen op het balkon. Hetzelfde geldt voor alle andere oneven getallen.

Meer uitleg over de veiligheidsmaatregelen lees je hier. 

Meesterlijke songs, een prachtige stem en tijdloze warme melodieën. Mooneye, het alterego van Michiel Libberecht, werd vorig jaar opgepikt als winnaar van De Nieuwe Lichting en is intussen klaar om samen met zijn band Belpopgeschiedenis te schrijven.

Vorig jaar verscheen 'Mooneye EP' met het indrukwekkende 'Thinking About Leaving'. Het vervolg wordt een nieuw hoofdstuk. De eerste single 'Bright Lights' is een opmerkelijk vrolijk nummer, ontstaan tijdens een jamsessie met Humo's Rock Rally-winnaar Meskerem Mees. "We hebben elkaar toen echt gevonden," vertelt Libberecht, die tegelijk toegeeft dat het nummer de vreemde eend in de bijt zal zijn op de volgende plaat. "De rest is donkerder."

Lees meer Lees minder

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie