do 28.05.20

CANCELLED: Church Of Sound presents dumama + kechou + Songbook of Miriam Makeba

Deel Tweet

Naar aanleiding van COVID-19 wordt het concert van CHURCH OF SOUND PRESENTS DUMAMA + KECHOU + SONGBOOK OF MIRIAM MAKEBA, dat zou plaatsvinden op 28/05/2020, afgelast. Wij danken je voor jouw begrip. 

Gelieve zélf je terugbetaling uit te voeren vóór 14 februari 2021 via jouw profiel op de website. Hiervoor klik je op 'mijn tickets' en vervolgens op 'terugbetaling aanvragen'. We wijzen je er graag op dat je ook een terugbetaling kan vragen in de vorm van een AB concertcheque die geldig is tot 31/12/2022 of een donatie kan doen. We zouden niets liever willen dan jou terug te zien in AB.

Indien je tickets aangekocht hebt in de Ticketshop of via Ticketswap, gelieve een foto van jouw tickets te sturen met vermelding van je rekeningnummer naar info@abconcerts.be.  

Lees meer Lees minder

Video's

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie