vr 14.02.20

Tin Fingers

+ David Numwami

Facebook event Deel Tweet

Indiepophelden lanceren nieuwe nummers op Valentijnsdag!

In de zomer van 2017 verscheen ‘No Hero’, Tin Fingers’ eerste ep met een aanstekelijke vintage popsound. De dromerige songs en explosieve liveshows werden het handelsmerk van de Antwerpse band.

Twee jaar later is het tijd om hun nieuw repertoire voor te stellen. ‘Almost Never No Love’ is het verslag van een zoektocht naar een plek in een onvolmaakte wereld. De eerste single, ‘Glow’ is een dromerig en tegelijk opwindend popnummer over twijfels, depressieve gevoelens en schoonheid.


Voor fans van Jungle, Peach Pit, Gus Dapperton, Jaguar Jaguar, …
In de pers ‘I prefer to stay dry’, zong Machtelinckx in ‘Swim’ nadat hij zijn marcelleke uitspeelde en zich excuseerde voor zijn niet zo afgetrainde torso, ‘the water is too dark, who knows what lives in there.’ Wij weten het ook niet, maar wat we wel weten is dat die wereldhit eraan zit te komen.’ – De Standaard over hun concert op Pukkelpop

Video's

Reacties

Talented musicians playing beautiful music and the lead singer has a wonderful voice. Great night. We liked every single song and bought their CD too.
Paul M - Brussels
Talented musicians playing beautiful music and the lead singer has a with wonderful voice. Great night. We liked every dingle song and bought their CD too.
Paul M - Brussels
Geweldige sfeer. Heerlijke nummers met veel afwisseling gaande van zachte synth pop ballades tot dansbare en ook stevig rockende nummers. Prachtige stem!
Lena.Wieërs538922
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Tin Fingers nieuws

AB Sessie met Tin Fingers

Luister naar 'Glow'

Lees
ABtv

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 3 mei worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.