za 07.12.19

Sound Track: Finale BXL

Facebook event Deel Tweet

Ontdek de Brusselse finalisten van Sound Track

De voorbije weken vonden ook in Brussel vier live selectierondes plaats van Sound Track, het gloednieuwe podium- en kansenparcours voor artiesten met talent en ambitie. Als apotheose van de laatste selectieronde in Jeugdhuis De Schakel (Sint-Lambrechts-Woluwe) werden vanavond de zes Brusselse finalisten bekendgemaakt.

Het ging er spannend aan toe in Zinnema, Jeugdhuis Tongeluk, VOLTA en Jeugdhuis De Schakel maar uiteindelijk wist de jury de zware knoop door te hakken: Coline & Toitoine, Forest Africa Danse Music, JAKOMO, Linca, M.Chuzi, PEGA zijn de zes uitverkorenen. Samen zijn zij momenteel hét te ontdekken talent en een muzikale vertaling van wat er leeft in Brussel. De zes treden aan op 7 december tijdens de Brusselse finale van Sound Track in Ancienne Belgique. AB en De Brusselse Jeugdhuizen stomen de artiesten daarvoor op voorhand klaar.

De inzet van de finale? Drie felbegeerde plaatsen in Track 2020, een parcours op maat waarin een jaar lang alles kan: van persoonlijke professionele begeleiding, residenties in AB, opnametijd in professionele studio’s, nationale exposure tot shows in een gloednieuw podiumcircuit van Vlaamse jeugdhuizen. Sound Track geeft artiesten een unieke kans om een versnelling hoger te schakelen.

Meer info
www.sound-track.be

Sound Track BXL is een initiatief van AB, De Brusselse Jeugdhuizen en Poppunt, met de support van StuBru, De Standaard, BRUZZ, Dansende Beren en Sabam For Culture.
 

Lees meer Lees minder

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify