di 21.09.21

Róisín Murphy

Deel Tweet

Róisín Machine

Als Róisín van zich laat horen, luistert de wereld. De laatste maanden teasede ze ons al voor haar vijfde album met enkele opmerkelijke livestreams, geheel in lijn met haar mysterieuze imago. Róisín is volledig klaar om de dansvloeren te vullen met ‘Róisín Machine’ en al zeker met een nieuwe Europese tournee die halthoudt op 21 september 2021 in AB.

Gewapend met discoblonde krullen, een onweerstaanbare psychedelische uitstraling en onuitputtelijke energie keert Róisín Murphy vijf jaar na haar laatste wapenfeit terug als de perfecte discokoningin, dat haar een nominatie voor de Mercury Prize opleverde. ‘Róisín Machine’ is het resultaat van een lange en mooie samenwerking met een van haar naaste medewerkers Crooked Man aka DJ Parrot, die zijn strepen verdiende met hits als ‘Simulation’, ‘Jealousy’, ‘Incapable’, ‘Narcissus’ en ‘Something More’. Zijn heerschappij over de Engelse muzikale trends lijkt niet te stoppen want elke realisatie kan rekenen op lovende recensies van zowel critici als het grote publiek.  Murphy is een boeiende artiest, een hitmachine en een exceptionele performer. Wees erbij in de AB op 21 september, het belooft de moeite te worden! 

Lees meer Lees minder

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie