di 12.05.20

POSTPONED: Okay Kaya

Facebook event Deel Tweet

Intieme elektropop met upbeat disco-invloeden

In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus die elkaar steeds sneller opvolgen, sluit AB de deuren tot en met 7 juni 2020.

Tot en met 7 juni worden ALLE concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst. Wij hebben het hele team gemobiliseerd en proberen de best mogelijke oplossing te vinden voor alle concerten. Concerten kunnen mogelijk verplaatst of geannuleerd worden.  In het geval van verplaatsing, blijven aangekochte tickets geldig. In geval van annulatie, worden alle tickets automatisch terugbetaald.

De Noorse zangeres en producer Kaya Wilkins maakt elektropop met een knipoog naar disco. Enkele jaren geleden ruilde ze Oslo in voor New York, waar ze vanuit haar slaapkamer muziek schrijft. Eerder dit jaar verscheen ‘Watch This Liquid Pour Itself’, inmiddels haar tweede album. Een intieme, persoonlijke plaat waarop Kaya zichzelf een spiegel voorhoudt en in alle eerlijkheid zingt over haar gemoed en verlangens. 

Lees meer Lees minder

Voor fans van Nilüfer Yanya, Tirzah, Little Dragon, BEA1991, Alexandra Savior

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie