di 23.06.20

POSTPONED: Gojira

+ Dyscarnate

Deel Tweet

Gojira is terug!

Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te voorkomen, zijn concerten momenteel niet toegelaten. Het Gojira concert in AB van 23 juni vindt daarom niet plaats.

We gaan actief op zoek naar een nieuwe datum voor dit concert. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Bedankt voor uw geduld en uw begrip!

Gojira is terug! In afwachting van hun zevende album, kondigt de vierkoppige deathmetal formatie een nieuwe tournee aan, die op 23 juni halt houdt in de AB in Brussel!

Al sinds 2016 en de release van hun sublieme zesde album ‘Magna’, een progressieve metalplaat pur sang, is het wachten op nieuws. In hun geheel eigen stijl mengen de broers Joe en Mario Duplantier gitaargeweld en drums met sierlijke melodieën en kosmische sferen, daarbij vergezeld door hun bandleden Christian Andreu en Jean-Michel Labadie. Als eerste Franse metalband met een ongezien succes in de Verenigde Staten, reist Gojira naar de grootste podia ter wereld om hun steeds groeiende fanbase te ontmoeten.

Ontdek hun unieke mix van death metal, progressieve metal en groove metal en hun allergrootste hits op 23 juni live in Brussel!

Lees meer Lees minder

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 31 augustus worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.