vr 08.05.20

POSTPONED: deBuren hebben Oren: Fulco

Facebook event Deel Tweet

Fulco Ottervanger, ware muzikale genie, gaat solo met Nederlandstalige pop

Naar aanleiding van COVID-19 wordt dit concert verplaatst.

Ticketinfo via deBuren

deBuren hebben Oren
AB en deBuren, Vlaams-Nederlands huis van cultuur en debat, slaan vanaf nu de handen in elkaar voor een reeks smaakvolle middagconcerten. Muziek, boterhammen en een soepje vlak in de schaduw van De Munt / La Monnaie, hartje Brussel. Lees: dé perfecte middagpauze. Fulco stond niet zo lang geleden in onze AB Club en staat binnenkort voor het tweede middagconcert in onze reeks bij DeBuren.

Fulco
Het Nederlandstalige pop-soloproject van Fulco Ottenvanger komt terug naar het bruisende Brussel. De Nederlander/Belg/Brusselaar/Gentenaar die we ook kennen van De Beren Gieren, STADT en het duo BeraadGeslagen heeft zijn roots een beetje overal liggen. Een echt kind van deze wereld! – en vandaag weidt hij zich aan de Nederlandstalige pop, of is het Nederlandstalige funk? Jazz? Hij was in het najaar 2019 te zien in onze AB Club om zijn nieuwe soloplaat, ook ‘FULCO’ genaamd, voor te stellen. Wij kunnen getuigen, het was fenomenaal. Wat kan je verwachten? Een muzikale middag, een klein beetje wanorde en dat allemaal overbrugd door een laagje humor.

Lees meer Lees minder

In de pers 'Het concert droop van het plezier, de scheppingskracht en de absurditeit.' (De Tijd)

‘Nederlandstalig zingen, is een kunst op zich. Het komt algauw knullig over, maar bij FULCO zit de taal hem als gegoten.’ (De Dansende Beren)

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

POSTPONED: deBuren hebben Oren: Fulco nieuws

AB en deBuren presenteren: deBuren hebben Oren!

Middagconcerten bij deBuren

Lees
Stories

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie