di 27.10.20

POSTPONED: ABnormal - Portland

Facebook event Deel Tweet

Dromerige melancholische indierock van eigen bodem

Ten gevolge van COVID-19  worden de ABnormal concerten van PORTLAND, die zouden plaatsvinden op dinsdag 27 oktober, verplaatst naar een nieuwe nader te bepalen datum. 
Tickets blijven geldig en dienen niet omgewisseld te worden.

De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij op.
 
Je wordt persoonlijk via mail gecontacteerd van zodra de nieuwe datum gekend is. Gelieve op deze mail te wachten voor u ons contacteert met uw vragen rond terugbetalingen en andere info.

Ten gevolge van COVID-19 wordt het concert van PORTLAND een 'ABnormal concert'. OPGELET: Dit concert zal plaatsvinden op 2 verschillende tijdstippen. Er zijn ook nog tickets voor de vroege show.

Tijdens deze concerten is het dragen van een mondmasker verplicht en zijn enkel bubbels van 1 of 2 mensen mogelijk. Meer uitleg over de veiligheidsmaatregelen lees je hier. 

Tickets blijven geldig en dienen niet omgewisseld te worden. Indien je niet kan komen, gelieve je terugbetaling aan te vragen vóór 23 oktober 2020 door een reply op jouw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be. We wijzen je er graag op dat je ook een terugbetaling kan vragen in de vorm van een AB concertcheque die 1,5 jaar geldig is na aankoop. We zouden niets liever willen dan jou terug te zien in AB.

Indien u tickets aangekocht heeft in de Ticketshop of via Ticketswap, gelieve een foto van jouw tickets te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar info@abconcerts.be.  

Portland zoekt de grenzen op tussen dromerige elektronica en indierock. Hun zweverige melancholische nummers worden overgoten met wondermooie meerstemmige zangpartijen.

Na een fantastische festivalzomer met onder andere passages op Rock Werchter en Pukkelpop, stelde de band eind vorig jaar hun debuutalbum voor in een uitverkochte AB box. ‘Your Colours Will Stain’ klinkt tijdloos en puur en kon via singles als ‘Lucky Clover’ en ‘Killer’s Mind’ rekenen op lovende pers. Dat de band klaar is voor de grote podia, bleek ook uit twee welverdiende MIA nominaties (Doorbraak en Alternative).

In oktober keren ze terug voor hun derde AB passage!

Lees meer Lees minder

Voor fans van Beach House, Balthazar, I am Oak, Firt Aid Kit, The Bony King of Nowhere
In de pers 'Influences such as Beach House or School Of Seven Bells could be named, but really Portland are busy working in their own lane.'
- Clash Music

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie