vr 29.10.21

NEW DATE/NEW VENUE: Larkin Poe

+ Crown Lands

Facebook event Deel Tweet

@KONINKLIJK CIRCUS 29/10/2021

Naar aanleiding van COVID-19 wordt het concert van LARKIN POE in AB geannuleerd!
OPGELET: Dit concert wordt verplaatst naar HET KONINKLIJK CIRCUS op vrijdag 29/10/2021 !

VRAGEN? contacteer het Koninklijk Circus.

Tickets blijven geldig in de nieuwe concertzaal en dienen niet omgewisseld te worden. Je krijgt ook een gegarandeerde toegang tot de parterre (ongenummerde parterre).

Indien de nieuwe datum niet past, gelieve je terugbetaling aan te vragen voor 2 novembre 2020 door een reply op jouw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be. 
We wijzen je er graag op dat je ook een terugbetaling kan vragen in de vorm van een AB concertcheque die 1,5 jaar geldig is na aankoop. We zouden niets liever willen dan jou terug te zien in AB.

Indien u tickets aangekocht heeft in de Ticketshop of via Ticketswap, gelieve een foto van jouw tickets te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar info@abconcerts.be.

Lees meer Lees minder

In de pers “Larkin Poe vestigde zich als vaste waarde met een uniek geluid in rootsrock, ze vermengen Haim-achtige stemharmonieën met vette, heftige gitaarriffs die geen twijfel laten bestaan waarom ze iemand als Costello onder hun fans mogen rekenen.” – Rolling Stone
Fun fact Deelden een podium samen met Elvis Costello, Conor Oberst, Gary Clark Jr., ZZ Top, Keith Urban en mochten recent het voorprogramma verzorgen van de Noord-Amerikaanse tour van Bob Seger!

Video's

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie