za 30.01.21

NEW DATE: Scylla

Facebook event Deel Tweet

Een volwaardig artiest, die een introspectief en samenhangend universum biedt via zijn teksten, zijn visuals en zijn performance.

Het is in de balans van een geschrift dat de integriteit van de achtergrond combineert met de precisie van de vorm die Scylla zijn reputatie heeft gesmeed en de levensduur van zijn carrière. Hij is een echte kunstenaar, die een introspectief en coherent universum voorstelt door zijn teksten, zijn visuals en zijn toneelstuk.

Geïnstalleerd en erkend voor de nauwkeurigheid van zijn literaire en overweldigende pen, is hij één van de speerpunten van de Belgische Rap. Scylla heeft een boodschap, een ernstige en charismatische stem, een diepe en technische rap, een contrast tussen brute kracht en gevoeligheid.

Met een toegewijd publiek en het succes van zijn drie soloalbums "Abyss" in 2013, "Mask of Flesh" in 2017 en "Full Moon" in 2018 met de virtuoze pianiste Sofiane Pamart, begon zijn laatste tour in Brussel door een uitverkocht Koninklijk Circus en werd in Parijs voltooid door een uitverkochte Cicada.

Scylla's onbetwistbare schrijfkwaliteit plaatst hem tussen de diepste en krachtigste veren in het landschap van Franstalige artiesten van alle genres. Hij is vandaag terug op de voorgrond met een nieuw soloalbum getiteld "BX Vice", uitgebracht op 28 juni 2019. Na een eerste concert met Sofiane Pamart in de AB in april 2019, al zes maanden van tevoren uitverkocht, Scylla zal opnieuw optreden in deze mythische locatie, dit keer solo, 9 april 2020.

Lees meer Lees minder

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie