za 17.10.20

NEW DATE: School is Cool

+ Noa Lee

Facebook event Deel Tweet

Things That Don't Go Right releaseshow

School is Cool verraste met de release van een live-best-of naar aanleiding van hun tienjarig bestaan. Nu is er de eerste single 'Close' van het aankomende studioalbum.

In de maand dat School is Cool tien jaar bezig is komen ze met een nieuw nummer: 'Close'. Het gaat over de strijd om content te zijn met wat je hebt, ook al is het nooit echt datgene wat je voor ogen had. Het is in School is Cool-land ook een primeur, omdat het hun allereerste echte duet is: keyboardiste Hanne Torfs zingt even hard de lead vocal als frontman Johannes Genard.

Na 'Good News' uit 2017 komt School is Cool terug met hun toepasselijk getitelde vierde studioalbum: 'Things That Don't Go Right' (release 08/03/2020).

De meeste dingen gaan nu eenmaal mis. Maar het creatieproces van dit album is grotendeels van een leien dakje gelopen. Zowel de eerste single 'Close' als de rest van deze avontuurlijke plaat zijn geïnspireerd door nostalgische classic rock, met veel tweestemmige gitaarlijnen, grote synthriffs en luide refreinen.

Lees meer Lees minder

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie