do 15.04.21

NEW DATE/ NEW VENUE: Jaga Jazzist

Deel Tweet

Wordt verplaatst naar DE ROMA op donderdag 15/04/2021

Naar aanleiding van COVID-19 wordt het concert van JAGA JAZZIST in AB geannuleerd! OPGELET: Dit concert wordt verplaatst naar DE ROMA op donderdag 15/04/2021.

VRAGEN? Mail naar: info@deroma.be

Tickets blijven geldig in de nieuwe concertzaal en dienen niet omgewisseld te worden. Indien de nieuwe datum niet past, gelieve je terugbetaling aan te vragen voor 30 november door een reply op jouw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be.
We wijzen je er graag op dat je ook een terugbetaling kan vragen in de vorm van een AB concertcheque die 1,5 jaar geldig is na aankoop. We zouden niets liever willen dan jou terug te zien in AB.

Indien u tickets aangekocht heeft in de Ticketshop of via Ticketswap, gelieve een foto van jouw tickets te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar info@abconcerts.be.  

Lees meer Lees minder

Video's

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie