di 20.04.21

NEW DATE: Lefto presents NCHTWNKL feat. Quelle Chris + Lander Gyselinck

Facebook event Deel Tweet

Twee muzikale genieën worden weer samengebracht

Met NCHTWNKL roepen we samen met LeFtO een nieuw feestconcept in het leven. Op regelmatige basis organiseren we clubavonden waarbij we de scherpste liveacts van het moment combineren met opmerkelijke dj’s.

Met zijn laatste album ‘Guns’, waarop hij de problematiek van wapengebruik in Amerika benadrukt,  is het overduidelijk hoe politiek geëngageerd deze New Yorkse rapper-producer wel is. Quelle Chris gebruikt donkere humor om met zichzelf en de sociale kwesties rondom zich te spotten. Hij waagt zich hierbij aan tal van genres: hiphop, punkrock, soul, poëzie, lo-fi, … In 2019 werkte hij samen met Lander Gyselinck aan een onvergetelijk en éénmalige show voor het Gentse hiphopfestival ‘Out The Frame’.

De jonge jazz- en hedendaagse drummer, Lander Gyselinck, is bekend als drummer van STUFF. en Beraadgeslagen. Hij weet met zijn experimentele improvisatie een publiek helemaal gek te krijgen. Wat in 2019 een onvergetelijke en éénmalige show was, zou wel eens voor herhaling vatbaar kunnen zijn. 

Lees meer Lees minder

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie