di 30.03.21

NEW DATE: ABnormal - Tout Va Bien

Facebook event Deel Tweet

Album release - Come A Little Closer: De zoektocht naar een muzikale thuis.

Dit is een 'ABnormal' concert.Tijdens dit concert is het dragen van een mondmasker verplicht en zijn enkel bubbels van 1 of 2 mensen mogelijk. Wat als je met 3 mensen wilt komen?  Dan koop je 1 duo bubbel en 1 solo bubbel. 1 van je vrienden zit dan alleen op het balkon. Hetzelfde geldt voor alle andere oneven getallen.

Meer uitleg over de veiligheidsmaatregelen lees je hier

Jan-Wouter Van Gestel aka Tout Va Bien is altijd al een zoekende ziel geweest. Hij ging van zero naar hero: dankzij De Nieuwe Lichting van Studio Brussel werd hij opeens fulltime muzikant, terwijl hij nog nooit in een bandje had gespeeld.

Hij werd prompt getekend door EMI en zijn versie van Jacques Brels klassieker 'If You Go Away/Ne me quitte pas' was meteen een groot succes.

Zijn eerste album, opgenomen in Los Angeles met onze landgenoot Styrofoam, leverde hem een ferme radiohit op met 'This Fight' en een spot op Rock Werchter en Pukkelpop. Jan-Wouter bleef rustig verder experimenteren en verraste vriend en vijand met een elektronische EP waarvan de songs 'Goodbye' en 'Queen of Sheeba' wekenlang in de playlists van Studio Brussel stonden geparkeerd.

Toen werd het even stil, Jan-Wouter ging op reis. Dat duurde allemaal wat langer dan voorzien. Twee weken werden twee maanden. Twee maanden bijna een half jaar. Hij vond de rust en inspiratie op Lombok (Indonesië) en kwam terug met 75 nieuwe songs. Songs met een thema: de zoektocht naar een muzikale thuis.

Jan-Wouter vond op het eiland terug zijn ware zelf als muzikant, de onbevangen jongen die zich inschreef voor een muziekwedstrijd en die tot zijn eigen grote verbazing nog won ook. Hij wist dat hij terug naar die plek moest. 'Come a little closer' is de tweede langspeler van Tout Va Bien en neemt je mee op de altijddurende zoektocht van Jan-Wouter. Een zoektocht die op plaat werd gezet met de hulp van de Nederlandse superproducer Huub Reijnders.

Lees meer Lees minder

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie