za 07.11.20

NEW DATE - 7 Jaws

Facebook event Deel Tweet

Franse emorapper stelt mixtape voor

De jonge Franse rapper 7 Jaws, bewijst dat je niet langer de strikte codes van de straat moet gehoorzamen om het te maken als rapper. Op zijn eerste twee ep"s ‘Nautilus’ en ‘Steam House’ zoekt hij de balans tussen melancholie, kwaadheid en cynisme. Zijn sound doet denken aan een Franstalige versie van de Amerikaanse emorap van wijlen XXXTentacion en Juice WRLD. Dit voorjaar verschijnt zijn eerste mixtape, geproduceerd door de populaire beatmaker Seezy.


Voor fans van Juice WRLD, Nelick, Youv Dee, L’Ordre Du Périph

In de pers ‘La vidéo montre le quotidien de la population nomade des Travellers sur les rythmes toujours si entraînants du rappeur et du producteur très chaud du moment, Seezy. La paire avait déjà fait ses preuves auparavant, alors c’est sans surprise qu’on se laisse transporter par ce nouveau titre.’ – Les Inrocks à propos de la vidéo de ‘Par Ici’

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie