ma 20.01.20

Keane

Facebook event Deel Tweet

De langverwachte terugkeer van Keane

De langverwachte terugkeer van de groep die een hele generatie beïnvloed heeft met tal van meezingers en ongeëvenaard enthousiasme is een feit. Keane is terug met een vijfde album, een frisse maturiteit en een stevige liveshow waarmee ze eerder deze zomer de festivals wisten in te pakken. Het Engelse kwartet gaat op hetzelfde mooie elan verder met zijn "Cause And Effect Tour - Europe 2020" die ze op 20 januari bij ons aftrappen in de AB in Brussel! De ticketverkoop start op vrijdag 4 oktober om 10u.

Iedereen kent nog alle hits van Keane. Hun muzikale erfenis is groot en bulkt van de topsongs. Van “Everybody’s Changing” tot “Somewhere Only We Know” met tussenin “Is It Any Wonder?”, “Crystal Ball” en “Silenced By The Night”, Keane heeft zijn stempel gedrukt op de internationale pop- en rockscene… Na vijf jaar afwezigheid is de band van de groep met zijn fans nog steeds even intens als bij het debuutalbum 'Hopes And Fears' uit 2004. Het plezier bij Tom Chaplin en zijn bandmakkers op het podium is zichtbaar! Keane neemt de draad weer op met 'Cause and Effect', een vijfde album, krachtig en grootmoedig. De Engelsen verwennen de Belgische fans met de première van de nieuwe tournee, op 20 januari in de AB!

Tickets mogen enkel voor persoonlijk gebruik gekocht worden. Tickets mogen niet gekocht worden voor zakelijke en/of commerciële doeleinden. Aangekochte tickets mogen ook niet doorverkocht worden.

Tickets worden door de organisator rechtstreeks aan de consument verkocht. Aangekochte tickets door bedrijven of handelaars in strijd met de Algemene Voorwaarden zullen geannuleerd worden.

Elk ticket is een persoonlijke, herroepbare licentie en blijft te allen tijde eigendom van de organisator. Tickets moeten op verzoek aan de organistor worden overhandigd.

De tickets worden ONMIDDELLIJK ONGELDIG indien deze worden doorverkocht of te koop worden aangeboden, tenzij dit gebeurt via een door de Artiest goedgekeurde doorverkooppartner. Tickets gekocht of verkocht via derden en andere niet wettelijke verkooppunten zoals Viagogo en Stubhub, inclusief online veilingsites, zijn niet geldig. Doorverkoop van een ticket maakt het ticket ongeldig. De tickethouder kan de toegang tot de zaal worden geweigerd.

Er is een ticketlimiet van maximum 4 tickets per persoon van toepassing.

Terugbetalingen zijn enkel mogelijk in geval van annulering of verplaatsing van het concert en moeten aangevraagd worden bij het verkooppunt door de persoon die het ticket heeft aangekocht. Enkel de ticketprijs inclusief reservatiekosten wordt terugbetaald.

Bij de aankoop van een ticket, stemt u in met bovenstaande voorwaarden en erkent u dat alle tickets gekocht door bedrijven of handelaars worden geannuleerd.

Het Standing Premium Bundle (€123) bevat:

Een general admission ticket
Toegang tot de concertzaal vóór de normale tickethouders
Exclusieve Keane draagtas van biokatoen inclusief:
- Roestvrij stalen, herbruikbare waterfles met logo van Keane
- Digitaal geprinte tourposter van de show (formaat A2)
- Beanie exclusief ontworpen voor package klanten

Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD.

Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien de show of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het package in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden met een geldig identiteitsbewijs. De klant zal in de week voor de show geïnformeerd worden met instructies voor ophaling.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Keane is zo'n ondergewaardeerde groep ! Ze zijn live gewoon fantastisch , veel interactie met het publiek ... En de stem van Tom Chaplin is gewoon subliem ! Keane wordt met de jaren gewoon beter en beter . Topgroep !!!!
Maureen De Munter
A quand la prochaine date de KEANE..chez nous en Belgique. Pourquoi pas ds un festival cet ete
BRUNA.GIRARDELLO856448
Topgroep.. Keane stelt je nooit teleur.. Wat een pittige avond, met Tom Chaplin in topvorm !!
geralyn
Superbe moment! vivement qu'ils reviennent!!!
adeno
Superbe première soirée de tournée ! Franchement ils ont mis le feu c'était génial ! Merci !
Laetitia.Solennel829094
Super ambiance, Tom Chaplin était au top de sa forme. Merci l'AB de m'avoir permis d'assister au concert.
axelmassart
Excellent concert ... super ambiance ... Keane super sympa ... on en redemande !! Super choix d'être passé à l'AB !!
alains
TOP TOP TOP!!! 5ème fois que je les vois, jamais déçue, J'ADORE!!! Très bien placée en plus, 2ème rang. Super bonne ambiance de la 1ère chanson à la dernière. Son nickel! Vivement Pinkpop pour les revoir...
isa01
Excellente ambiance !!!!
orval
Première fois que j’allais les voir en concert Une voix magnifique et qui a tenu ses promesses jusqu’à la fin Une communion très respectueuse entre le public et le groupe De super belles mélodies Une très bonne acoustique Bref je suis sortie du concert avec la banane.... et je n’étais pas la seule
jfette
Fantastisch concert gisteren, Keane stelt nooit teleur. Alles zit goed bij hen: prachtige muziek, Tom’s geweldige stem, connectie met het publiek, tonnen energie, super ambiance en niet te vergeten ... de beste en trouwste fans! Eerste keer AB en wat een zaal! Dat maakte de avond helemaal af!
Debby.Van Hees667135
Great concert with a truly great atmosphere!!
rasmus
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie