zo 29.12.19

Kapitein Winokio: Berenconcerten met Selah Pooh, Isolde Lasoen, Jean Blaute & Stefaan Degand

Facebook event Deel Tweet

Kapitein Winokio schrijft AB-geschiedenis en breekt dit jaar alle records!

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Om problemen aan de ingang van AB te vermijden, willen we er graag op wijzen dat elk kind een betalend ticket nodig heeft om toegang te krijgen tot de voorstelling. We verwijzen hiervoor graag naar ons huisreglement, daarin staat dat elk kind (ook jonger dan 12 jaar) een ticket moet hebben voor een zittende voorstelling in het AB Theater.

Deze 10de (!) editie van de Berenconcerten blinkt extra hard, want behalve het dek van het schip, poetsen Kapitein Winokio, Mevrouw De Poes, De Matrozen én AB ook hun glimmende schoenen op voor de rode loper. En die roder loper is meer dan terecht, want tijdens de afgelopen edities passeerden indrukwekkende (al dan niet muzikale) guests de revue die zich perfect acclimatiseerden in De Wondere Wereld van Kapitein Winokio. Keer op keer waren het hartverwarmende voorstellingen met De Matrozen als gedroomde backing band waar élke Belgisch frontman/frontvrouw van droomt hen in te lijven.

Tijdens deze 10de editie zal Kapitein Winokio bovendien alle (!) AB records breken. Zo zal onze favoriete Kapitein officieel zijn 60ste (!) Berenshow spelen, wat een Absoluut AB-record is. Geen enkele andere artiest speelde ooit zó veel shows op het legendarische AB podium. En De Kampioenen? Die blijven massaal komen, want zo overschrijden we tijdens deze editie de kaap van 40.000 (!) bezoekers. Kortom: hier wordt geschiedenis geschreven! En dat allemaal dankzij muziek, liefde en dankzij u!

Opvallende guests dit jaar: begenadigd acteur Stefan Degand - die met zijn baritonstem tevens zijn eerste stappen in de Vlaamse Opera zette – en de fenomenale trommelaarster Isolde Lasoen. En, oh! Wie zou die illustere bekende Selah Pooh dan wel niet zijn?

Lees meer Lees minder

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie