do 15.04.21

Fatima Yamaha

Facebook event Deel Tweet

House- en technoproducer Bas Bron stelt nieuwe plaat voor

Nederlands producer Bas Bron kondigt de komst van nieuwe plaat ‘Spontaneous Order’ en een bijhorende tournee aan. Op donderdag 15 april 2021 staat een Belgische halte in de Ancienne Belgique gepland. Fatima Yamaha brengt zijn publiek een electro-avond zoals we ze graag hebben! De voorverkoop start nu vrijdag 26 juni om 9u.

Hoewel er lang twijfel bestond over de ware identiteit van de artiest achter deze onweerstaanbare beats, is Bas Bron aka Fatima Yamaha inmiddels al lang geen onbekende meer bij liefhebbers van underground electro. Sinds 2004 en de release van zijn eerste EP ‘A Girl Between Two Worlds’ behoort Fatima Yamaha tot de shortlist van absolute topartiesten in het genre. Hij wist te bevestigen met nummers als “What’s A Girl To Do”, “Imaginary Lines” en “Romantic Bureaucracy”. Zijn house- en technoproducties worden naar ongekende hoogtes gebracht dankzij virtuoze synths, behoren tot de meest gesamplede tracks van de afgelopen jaren en maken van elk live optreden een magistrale ervaring. In 2021 trekt deze supergetalenteerde artiest terug op pad om zijn gloednieuw werk live voor te stellen, waaronder ook jongste single “Day We Met”. Afspraak op 15 april in de AB!

Lees meer Lees minder

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie