zo 22.12.19

De Warmste Soirée

Facebook event Deel Tweet

Canvas en Paradise City stellen voor: De Warmste Soirée in AB

Op zondag 22 december organiseert Canvas voor de Warmste Week een warme, muzikale avond, samen met de makers van de docureeks ‘Paradise City’.

Triggerfinger-drummer Mario Goossens verzamelt grote namen uit de Belgische muziekwereld op het podium van AB om samen muziek te maken.
Niemand minder dan Arno, Coely, Frank Vander linden, Geike, Ruben Block, Jasper Steverlinck en Stijn Meuris geven het beste van zichzelf voor het goede doel.

De opbrengst gaat naar de campagne #cleanekleren van WSM, voor betere arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie.

Meer info vind je op: www.cleanekleren.be/.


Video's

Reacties

Super goed! Echt genoten!
Lieve .Driessen 848634
Warme muziek gebracht door warme artiesten in een warm gebouw. Warmer moet dat niet zijn!
polfliet
Na drie keer te gaan kijken naar Starman op hun Paradise City tournee, had deze avond de kers op de taart moeten worden. Helaas werd mijn vriend die chauffeur van dienst was, tijdens het zoeken naar een parkeerplaats op 300m van de AB, slachtoffer van verkeersagressie! Hierbij werd er op zijn wagen geklopt, een spiegel afgebroken en een achterruit verbrijzeld. Onmiddellijk hebben wij de politie erbij gehaald, om zo verdere escalatie te vermijden. Door dit spijtige voorval zijn we echter met vier van de vijf personen, pas om 20u45 binnen geraakt, en hebben hierdoor een deel gemist. Onze chauffeur heeft jammer genoeg, het volledige concert niet kunnen bijwonen, vermits hij de nodige verklaringen moest afleggen op het politiebureau. Wat jammer dus! Het resterende gedeelte van het concert wat we uiteindelijk nog gezien hebben, was echter een schot in de roos, en een waardige afsluiter voor deze “Paradise City on tour”. De resem aan top muzikanten en bijhorende songs, deden ons (voor even) vergeten wat er net gebeurd was! Conclusie : Proficiat aan allen die dit mogelijk gemaakt hebben. Het was dik in orde! Alleen jammer dat een prachtige zaal zoals de AB, waar men trouwens een concertkalender heeft om U tegen te zeggen, in een buurt gelegen is die vroeger veel aangenamer was om naar toe te gaan.
Danny.Vandevelde849153
Het was een fantastische avond!!! Stuk voor stuk goeie muzikanten met het ❤ op de juiste plaats. Proficiat ook aan Mario Goossens om alles te organiseren!!! Fijne Feestdagen voor iedereen
Dora.De Muynck801431
Coely was de ster van de avond!
mr bakero23
Het was gewoon een prachtige , machtige en een niet te vergeten avond!! Enorme veel respect voor alle artiesten . Het zijn zij weer die een WARM hart hebben voor de maatschappij!! Mario doe zo voort Jammer dat de stommeriken van Portici /politic (ik bedoel die van Wetstraat en /of andere parlementen) dit niet bewust willen inzien Leve Cultuur! Leve de Muziek Axel Stefens
slurfje
Coely op de weide van Werchter graag!!!!
rolandzingt
het was een super avond, verrassend, speels en stuk voor stuk steengoede muziekanten
Anja Custers
GENOTEN!!!
hvdstapp
Super Met Coely die de AB met 2 songs in vuur en vlam zette ... De artiesten stonden allemaal nog opzij van het podium, daardoor had ik wel een gezamenlijk eindnummer verwacht. Zowiezo een heerlijke avond!
GabyKnevels
Top... al had ik op het einde nog een song met alle gastvedetten samen verwacht.
Patrick.Aelterman848926
Het was super!
Christine.De Cubber842480
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

De Warmste Soirée nieuws

Warm je op tijdens De Warmste Soirée in AB!

Koop je ticket en steun #cleanekleren

Lees
Stories

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie