vr 27.03.20

CANCELLED: deBuren hebben oren: Tristan

Facebook event Deel Tweet

Niet Tragische maar Magische elektronica, pop, jazz en jong talent!

Tickets die online zijn aangekocht worden automatisch binnen de 30 dagen terug betaald via het betaalmiddel waarmee ze zijn aangekocht.

Tickets via deBuren.

deBuren hebben Oren
AB en deBuren, Vlaams-Nederlands huis van cultuur en debat, slaan vanaf nu de handen in elkaar voor een reeks smaakvolle middagconcerten. Muziek, boterhammen en een soepje vlak in de schaduw van De Munt / La Monnaie, hartje Brussel. Lees: dé perfecte middagpauze. Voor deze eerste editie nemen we een lunchbreak met niemand minder dan muzikale ontdekking Tristan.


Tristan
Deze artieste uit Gent wordt door talrijke muziekconnaisseurs geroepen als one to watch. Met haar jongste ep ‘Delidomia’ die uitkwam in 2019 onder het label van PIAS is ze dan ook aan een opwaartse mars begonnen, die wij maar al te graag de top zien bereiken. Ambient, pop, jazz, elektronica … dat is het allemaal. Tristan – aka Isolde Van den Bulcke - brengt eerlijke en persoonlijke muziek, met songtitels die speciaal klinken, maar enkel omdat ze dan ook zo eerlijk zijn. Isolde is met Tristan misschien nog steeds op zoek naar haar eigen stem, live is het al volop puur genieten.

Lees meer Lees minder

In de pers ‘Bizar en briljant waren zo goed als synoniemen dinsdagavond in de Handelsbeurs… Ik ken slechts een tiental liedjes van Tristan maar zou haar nu al uit de duizend herkennen.’ (De Morgen)

‘Schrijf de naam Tristan op, ze is een van de meest boeiende artiesten van vandaag.’ (StuBru)

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

CANCELLED: deBuren hebben oren: Tristan nieuws

AB en deBuren presenteren: deBuren hebben Oren!

Middagconcerten bij deBuren

Lees
Stories

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 3 mei worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.