vr 06.12.19

Cancelled: Braindance: DJ Seinfeld

+ Bjeor

Facebook event Deel Tweet

Lo-fi house trouw aan de geest van de oldschool pioniers

AB en het team van DJ Seinfeld zijn weken lang op zoek gegaan naar een vrije weekend datum in onze beide kalenders, maar na verschillende opties uit te proberen bleek niets te lukken. We kunnen jullie niet langer laten wachten en hebben besloten iedereen terug te betalen. We blijven echter proberen een nieuwe datum te vinden voor DJ Seinfeld, dus houd zeker onze website in de gaten! Bedankt voor jullie geduld en sorry voor het ongemak.”

Tickets die online zijn aangekocht worden automatisch binnen de 30 dagen terug betaald via het betaalmiddel waarmee ze zijn aangekocht.

Een Liveurope concert:
Het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Braindance, dat is de Heilige Drievuldigheid van vooruitstrevende dj’s, bedroom producers en vernieuwende live electronica acts.
Denk aan de uitbundige sfeer van de befaamde Boiler Room Sessions, maar evengoed aan gevestide namen uit de scene die van AB hun speeltuin maken. Braindance is dé eerste halte bij uitstek voor een nachtje Brussel en voor mind-blowing muzikale ontdekkingen.

AB’s Braindancereeks ontleent de inspiratie voor zijn naam aan de term waarmee de muziek van Rephlex Records - het iconische label van Aphex Twin - werd omschreven. Braindance is all about artiesten die niet enkel werken op je dansbenen, maar ook op je hersenmassa!

Armand Jakobsson oftewel DJ Seinfeld komt oorspronkelijk uit het Zweedse Malmö, maar heeft de sneeuw al een tijdje geleden ingeruild voor het zonnige Barcelona. De producer met de naam die verwijst naar een iconische sitcom uit de jaren 90 wordt al snel in 1 adem genoemd met die andere sitcom-artiest: Ross from Friends. Net als Ross brengt Seinfeld heerlijke lo-fi house met een gezonde dosis nostalgie.

Lees meer Lees minder

Voor fans van Peggy Gou, Ross From Friends, Baltra, DJ Boring, Mall Grab

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie