do 26.11.20

CANCELLED: ABnormal - The End feat. Mats Gustafsson + Yves De mey & Gino Coomans

Facebook event Deel Tweet

Naar aanleiding van COVID-19 wordt het ABnormal concert van  
THE END FEAT. MATS GUSTAFSSON + YVES DE MEY & GINO COOMANS afgelast. 
Wij danken je voor jouw begrip.

Tickets die online zijn aangekocht worden automatisch binnen de 30 dagen terug betaald via het betaalmiddel waarmee ze zijn aangekocht.

Indien u tickets aangekocht heeft in de Ticketshop of via Ticketswap, gelieve een foto van jouw tickets te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar info@abconcerts.be.  

 

Concert i.s.m. Sound in Motion/Summer Bummer Rebound

THE END:
Of het nu solo is, met popicoon Neneh Cherry of met een 28-koppige versie van Fire!, de Zweedse saxofonist Mats Gustafsson weet altijd aangenaam te verrassen. Zo ook met THE END. Samen met stemfenomeen Sofia Jernberg (Fire! Orchestra), saxofonist Kjetil Møster (Ultralyd, Møster), gitarist Anders Hana (MoHa!, Jaga Jazzist) en drummer Børge Fjordheim (Cloroform) brengt Gustafsson u in een vingerknip van bloedmooi en subtiel naar luid en lelijk en weer terug.
#Hashtags? … Ga voor Alternative Rock, Free Jazz, Noise, Free Improvised Music, Scandinavian Folk Music, Contemporary Music, Opera, Grindcore, Ethnic music, Jazz en aanverwanten.

YVES DE MEY & GINO COOMANS:
Om zijn sonische horizon nog verder te verruimen, hijste muzikale duizendpoot Yves De Mey cellist Gino Coomans (Sheldon Siegel) en drummer/percussionist Louis Evrard (Ottla) aan boord voor een unieke live performance tijdens het Summer Bummer festival in 2019. Vervolgens haalde hij met datzelfde trio - Grid Ravage gedoopt - verpletterend uit in AB tijdens The Sound Of The Belgian Underground en dit najaar duiken ze in de studio. Maar eerst verlaat De Mey nu opnieuw de geijkte paden in het kader van ABnormal en laat de onvoorspelbare cellotonen van Coomans mee bepalen welke richting zijn avontuurlijke elektronica uit zal stuiteren.
 

Lees meer Lees minder

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie