vr 25.09.20

ABnormal - Rewind: An Pierlé plays 'Mud Stories' (1999)

Facebook event Deel Tweet

An Pierlé speelt integraal haar succesvolle debuut ‘Mud Stories’

Ten gevolge van COVID-19 wordt het concert van AN PIERLÉ een 'ABnormal concert'. 

OPGELET: Dit concert zal plaatsvinden op 2 dagen. Je zal je tickets opnieuw moeten downloaden om de juiste datum te kennen. 

Tijdens deze concerten is het dragen van een mondmasker verplicht en zijn enkel bubbels van 1 of 2 mensen mogelijk. Wat als je met 3 mensen wilt komen?  Dan koop je 1 duo bubbel en 1 solo bubbel. 1 van je vrienden zit dan alleen op het balkon. Hetzelfde geldt voor alle andere oneven getallen.

Meer uitleg over de veiligheidsmaatregelen lees je hier. 

Tickets blijven geldig en dienen niet omgewisseld te worden. Indien deze datum niet past, gelieve je terugbetaling aan te vragen vóór 18 september 2020 door een reply op jouw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be. 
We wijzen je er graag op dat je ook een terugbetaling kan vragen in de vorm van een AB concertcheque die 1,5 jaar geldig is na aankoop. We zouden niets liever willen dan jou terug te zien in AB.

Indien u tickets aangekocht heeft in de Ticketshop of via Ticketswap, gelieve een foto van jouw tickets te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar info@abconcerts.be.  

◄◄ REWIND
In 2007 lanceerde AB een tijdloze reeks: ◄◄ REWIND. Centraal in deze reeks staan Belgische artiesten die integraal ‘hun klassieker’ performen. Noem het een mijlpaal in hun carrière of meer zelfs: een sleutelplaat uit de Belgische popmuziek. Het gaat vaak om albums die – zij het niet uitsluitend – in het collectieve geheugen gegrift zijn. Noem het ankerpunten in het Belgische muzieklandschap. Elk ‘pièce de résistance’ wordt met andere woorden integraal gebracht. Integraal? Jawel, exact in die volgorde zoals de artiest zijn/haar verhaal destijds (of nog steeds) wil(de) vertellen.

Met ◄◄ REWIND draagt AB tevens een steentje bij tot het activeren van het Belgische muzikale erfgoed. Passeerden reeds de revue: ‘The Ideal Crash’ (dEUS ), ‘The Kids’ (The Kids), ‘Op Zoek Naar Romantiek’ (Guido Belcanto), ‘Jonge Helden’ (Arbeid Adelt!), ‘Gorky’ (Gorki),‘1981-1984’ (The Neon Judgement),‘Royalty In Exile’ (The Scabs), ‘Nooit Meer Drinken’ (Raymond Van Het Groenewoud), ‘De Mens’ (De Mens), ‘The Ship’ (Luc Van Acker), ‘Un Ball Dans La Tête’ (De Puta Madre), ‘Hè Hè’ (Jan De Wilde), ‘Laïs’ (Laïs), ‘Struggle for Pleasure’ (Wim Mertens) en ‘Little Things Of Venom’ (Arid).

An Pierlé plays ‘Mud Stories’ (1999)
In 1996 maakte An Pierlé mooie sier tijdens Humo’s Rock Rally met haar uitgepuurde versie van ‘Are 'Friends' Electric?’  van Gary Numans band Tubeway Army. Dat katapulteerde haar meteen naar de finale van De Moeder Aller Rockwedstrijden. En net als finalisten Arid en Novastar, nam ze alle tijd om haar debuut volop te laten rijpen. Zo verscheen er drie jaar later ‘Mud Stories’, meteen bij major Warner.

De Morgen sprak vol lof over haar debuut: "Een even sober als voldragen werkstuk, waarop alles in het teken staat van haar stem en percussieve pianospel. Niets belet de songs dus voor zichzelf te spreken. Nu eens klinken ze jachtig, energiek en losgeslagen, dan weer mijmerend en ingetogen. Een kleurig sprookjesboek met een donker randje".

De plaat werd een onverwacht succes, met 16.000 stuks die over de toonbank gingen, hetgeen haar meteen een passe-partout gaf voor een felbegeerde plek op het Rock Werchter-podium in 2000.

In het kader van de ◄◄ REWIND-reeks zal An Pierlé integraal haar klassieker ‘Mud stories’  brengen (met uiteraard nog een resem encores bovenop).

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Geweldig ! Had mijn ticket al lang voor de coronaperiode gekocht en zag er echt naar uit. Volgende maand An Pierlé-Quartet !!!!
Michel-Cheetah
Hartverwarmend concert in een te koude zaal.
filledeseure
Concert génial Accueil bien organisé Climatisation… très éprouvante
Marc.Gérard641952
Van genoten, grote madam!
peter_timmermans
Super Pierlé
Ann.Van.Thuyne
Bravo An. You’re beautiful with the new haircut. Un superbe moment suspendu à tes lèvres. Tu nous es indispensable.
banjoman
Prachtig. Breekbaar. Setting AB ook heel goed meegevallen. Zo blij om terug concerten te kunnen bijwonen
karel-luyckx
Pure nostalgie! Zalig!
gertleunen
Bravo An Pierle et merci pour cette belle intepretation pleine de chaleur et de talent....un tel contraste avec une salle glaciale et un public masque....vivement le 25 octobre☺
catalpa
Zalig intieme sfeer. Zeer van genoten.
Sandy.De Langhe863587
Parfait
christophedumont55
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie