wo 07.10.20

ABnormal - Mintzkov

+ ILA

Facebook event Deel Tweet

De fijnbesnaarde gitaarrock van Mintzkov is helemaal terug!

Ten gevolge van COVID-19 wordt het concert van MINTZKOV een 'ABnormal concert' en verplaatst van 30/09 naar woensdag 7 oktober 2020.

Tijdens deze concerten is het dragen van een mondmasker verplicht en zijn enkel bubbels van 1 of 2 mensen mogelijk. Wat als je met 3 mensen wilt komen?  Dan koop je 1 duo bubbel en 1 solo bubbel. 1 van je vrienden zit dan alleen op het balkon. Hetzelfde geldt voor alle andere oneven getallen.


Meer uitleg over de veiligheidsmaatregelen lees je hier

Tickets blijven geldig en dienen niet omgewisseld te worden. Indien deze datum niet past, gelieve je terugbetaling aan te vragen vóór 28 september 2020 door een reply op jouw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be. 
We wijzen je er graag op dat je ook een terugbetaling kan vragen in de vorm van een AB concertcheque die 1,5 jaar geldig is na aankoop. We zouden niets liever willen dan jou terug te zien in AB.

Indien u tickets aangekocht heeft in de Ticketshop of via Ticketswap, gelieve een foto van jouw tickets te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar info@abconcerts.be.  

Exact twintig jaar na hun overwinning in Humo’s Rock Rally staan ze er weer: Mintzkov! En hoe! Met hun gloednieuwe – meteen vijfde – album dat de naam ‘Oh Paradise’ meedraagt. Mintzkov anno 2020 is overigens een trio geworden met vaste waarden Philip Bosschaerts (gitaar, zang), Lies Lorquet (bas, zang) en drummer Min Chul Van Steenkiste. Een constructie sterker dan ooit tevoren die hun snedige gitaarrock nóg harder zal doen vonken.

StuBru: ‘Ila wist ons te overtuigen met haar mooie, breekbare indie rock.’ Radio 1: ‘Muzikale belofte van 2020, een bijzondere artieste om in het oog te houden.’

Lees meer Lees minder

Kurt Overbergh: ‘Fel en fijnbesnaard: zo heb ik bands graag. Welcome back Mintzkov!’


Voor fans van Millionaire, Pavement, dEUS, Guided By Voices,…
In de pers ‘Het bvba'tje van Philip Bosschaerts rockt verdorie als een in een strakke boxer gesnoerd stel flink ingedaalde kloten.’ (Humo, naar aanleiding van hun optreden op Pukkelpop 2013)

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie