Met de MIVB

 

  1. Op elk AB concertticket vind je een Event Pass terug die je recht geeft op het gebruik van tram, bus en metro op de dag van het concert. Om deze samenwerking tussen AB en MIVB mogelijk te maken, rekent AB per ticket 1 euro mobiliteitsbijdrage aan. Ter vergelijking: een heen-  en terug rit  kost u vandaag 4,20 euro. Een parkeerbeurt in Brussel centrum is vaak nog duurder.
  2. De meeste concerten eindigen ten laatste om 22.30. Zo kan je overal in het Brusselse Gewest makkelijk terug naar huis dankzij de avond- en nachtlijnen en het Noctis-netwerk van de MIVB.
     
  • Registreer je bij een van de 375 GO-verkoopautomaten om je Event pass te ontvangen.
  • Kies Event Pass op het scherm
  • Voer de 9-cijferige code in die je terugvindt op je AB-concertticket
  • Je ontvangt je Event Pass

Een Event Pass kan vanaf 3 dagen voor het evenement afgehaald worden aan de GO verkoopautomaten. De Event Pass is verplicht in de metro. De Event Pass dient altijd samen met het concertticket vertoond worden.

Voor meer info, raadpleeg de uitgebreide gebruiksaanwijzing. 

Met de metro

Halte De Brouckère

Lijn 1 [Stokkel - Westation] Frequentie 's avonds: om de 10', na 23u om de 20'
Lijn 5 [Herrmann-Debroux-Erasmus] Frequentie 's avonds: om de 10', na 23u om de 20'

 

Met de tram

Halte Beurs

Lijn 3 [Esplanade - Churchill] Frequentie 's avonds: om de 15'
Lijn 4 [Noordstation - Stalle (P)] Frequentie 's avonds: om de 15'
 
 

Met de bus

Naar de AB

Download de PDF

Een concert in de AB start bij de MIVB! Kom in alle comfort naar de AB zonder kopzorgen over een parkeerplaats. AB voert een actief ecologisch beleid en stimuleert daarom ook het gebruik van het openbaar vervoer.

Bereken route

Meer praktische info

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie