vr 04.06.21

New date/New venue: Dionysos

+ Parlor Snakes

Facebook event Deel Tweet

@KONINKLIJK CIRCUS 04/06/2021

Naar aanleiding van COVID-19 wordt het concert van DIONYSOS in AB geannuleerd! OPGELET: Dit concert werd verplaatst naar HET KONINKLIJK CIRCUS op vrijdag 04/06/2021 !

Tickets blijven geldig in de nieuwe concertzaal en dienen niet omgewisseld te worden. Indien de nieuwe datum niet past, gelieve je terugbetaling aan te vragen voor 5 november 2020 door een reply op jouw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be. 
We wijzen je er graag op dat je ook een terugbetaling kan vragen in de vorm van een AB concertcheque die 1,5 jaar geldig is na aankoop. We zouden niets liever willen dan jou terug te zien in AB.

Indien u tickets aangekocht heeft in de Ticketshop of via Ticketswap, gelieve een foto van jouw tickets te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar info@abconcerts.be.

Lees meer Lees minder

Video's

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie