AB Salon

 

In de Steenstraat 23, om de hoek van de AB, bevindt zich AB Salon. Bijna letterlijk in de schoot van de legendarische concertzaal in Brussel. Op het gelijkvloers vindt u AB Café & Resto: een gezellig café en een restaurant waar culinaire liefhebbers honger en dorst kunnen stillen. Het gebouw herbergt daarnaast ook een vergaderzaal en een ruimte die wij ‘de huiskamer’ of AB Salon noemen.

In AB Salon organiseren AB en bevriende organisaties o.a. album listening sessions, lezingen, debatten, filmvertoningen, workshops en akoestische sessies. De inrichting van de zaal werd gerealiseerd in samenwerking met de Kringwinkel.

  • capaciteit: 50 personen
  • materiaal: 50 klapstoelen, klankinstallatie en flatscreen
  • catering: in AB Café/Resto
  • bereikbaar met lift
  • sanitair op dezelfde verdieping

Wens je gebruik te maken van AB Salon of wens je meer concrete informatie omtrent de huurvoorwaarden en/of -prijzen? Neem dan contact met ons op:

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie